L2A - Juf Iris


Welkom op avontuur in de drakenklas!

Tijdens je avontuur leer je jouw draak te temmen met nieuwe leerstof. Maar geen paniek dit doe je niet alleen! We werken samen aan het temmen van je draak.

Om de rekendraak te temmen gaan we leren optellen en aftrekken tot 100. We mogen ook de maal- en deeltafels niet vergeten. 

Let op, tijdens je avontuur om de rekendraak te temmen ga je ook de klokdraak zien. Hij gaat je leren om de klok te lezen tot een kwartier.

We mogen natuurlijk de taaldraak niet vergeten! Met hem ga je het vloeiend en vlot lezen oefenen. Maar kijk goed uit naar teksten tijdens je rit want die moeten we niet enkel lezen maar ook begrijpen. Samen gaan we jouw begrijpend lezen vaardigheid oefenen.

Luna gaat tijdens je avontuur ook weer helpen. Ze gaat jou helpen om de hoofdletters te leren. Zo kan je jouw drakenavontuur mooi opschrijven.

Luister goed naar de tips van de spellingsdraak. Die gaat je alle regeltjes leren om zonder fouten te schrijven.

Tijdens het schrijven van je avontuur gaan de muzische draken je ook helpen om je verhaal te tekenen, te zingen en uit te beelden.

Op het einde van je avontuur heb je niet enkel een draak getemd met je kennis maar kan je ook jouw avontuur op papier schrijven.

Ben je niet bang om op avontuur te gaan? 

Dan is de drakenklas geschikt voor jou!

© 2023 Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin